Aktiviteter

Årsmöte

« Tillbaka till kalendern

15 maj, 2020 15:00 – 17 maj, 2020 10:00

Ur senaste numret av klubbtidningen:

För att medlemmar som inte tidigare besökt våra möten ska få en möjlighet att träffa sina klubbkamrater vill vi testa att förlägga årsmötet 2020 till huvudstaden. Samlingsplatsen för årsmötet blir vandrarhemmet Lilla Tyresö vid Tyresö slott, två mil söder om Stockholm. Prins Eugen tillbringade här några somrar i ”Prinsvillan” mellan 1894 och 1909. Tillsammans med intilliggande ”Handelsboden” och ”Lakejvillan” bildar husen en liten bebyggelsegrupp som kallas ”Lilla Tyresö”. Anläggningen nyttjas av Svenska turistföreningen som vandrarhem, turistinformation, konferenscenter och festvåning. Vi har hyrt hela anläggningen.

Förutom årsmötet kommer det att bli en hel del andra aktiviteter under helgen.
Fredag: Resdag med gemensam aktivitet på fredag eftermiddag/kväll.
Lördag: Frukost med efterföljande årsmöte. Därefter kör vi ett klubb-rally på cirka 2 mil på asfalterade småvägar i det fagra Tyresö. Förmiddagen avslutas med en brunch, som föreningen bjuder på, förmodligen intas den på restaurang Ranchland vid Trinntorp. På eftermiddagen blir det ytterligare någon aktivitet eller lite egentid innan vi samlas för en gemensam grillkväll vid vandrarhemmet.
Söndag: Frukost och städning. Därefter avfärd mot helgens sista aktivitet, vilket förhoppningsvis blir ett besök hos en privat bilsamlare. Därefter skiljs våra vägar för denna gång.

Eventuella frågor besvaras i efter bästa förmåga av Rolf Stohr.
Se senaste Cortinabladet för kontaktuppgifter eller använd kontaktformuläret här på hemsidan.