God Jul och Gott Nytt År

Då var det åter dags att summera ett år med vår bilhobby. Pandemin har starkt begränsat våra möjligheter att deltaga på bilträffar och annat även i år.  Vår enda riktiga klubbträff som var i Hjo var ju välbesökt även i år och många av oss har redan bokat rum till 2022 (5–7 augusti) på hotell Bellevue.

Trots den låga aktiviteten i klubben under året har vi ändå fått några nya medlemmar och vi är nu uppe i 242. När detta skrivs så har vintern tagit ett rejält grepp om vårt land och de flesta har väl tagit in sin bil i värmen för att se till så att den är klar för nya äventyr till våren.

Och glöm inte att betala in medlemsavgiften före 31 december. Det underlättar mycket för kassör och medlemsansvarig.

En God Jul och ett riktigt Gott Nytt År önskas er alla!

Ulf Larsson
Ordförande Svenska Cortinaklubben