MHRF

Försäkring

Om du vill få din Cortina försäkrad med MHRF-försäkringen tillhandahåller Svenska Cortinaklubben besiktningsman. Beroende på var i landet du bor och vill få din bil försäkrad så kan du kontakta den besiktningsman som bor närmast dig. Klicka på MHRF-logon här ovan för mer information.

De här kraven måste du och ditt fordon uppfylla:

  • Du måste vara medlem i Svenska Cortinaklubben eller någon annan MHRF-ansluten klubb.
  • Fordonet skall vara renoverat eller bevarat i gott skick och skall inte vara ombyggt (tidstypiska modifieringar gjorda under fordonets normala livstid brukar godkännas).
  • Du skall enbart använda fordonet som hobbyfordon, det vill säga att det ska alltid vara ett nöjesmoment inblandat i samband med körning, och du får inte använda fordonet för vardags- eller brukskörning.
  • Självklart förutsätter vi att den som söker en helförsäkring har en bruksbil. Man måste inte äga den själv, men skall kunna visa att det finns tillgång till vardagsbil. Kraven är naturligtvis högre ju modernare bil man söker försäkring på.

Tycker du att du har en fin Cortina och du tycker dig uppfylla kraven ovan så ta kontakt med närmaste besiktningsman så hjälper han dig med besiktningen och att fylla i ansökan.

Läs mer om försäkringen hos MHRF.

Kontakta en besiktningsman i Cortinaklubben här, ange MHRF som ämne.
För direktkontakt, slå en signal!
Besiktingsmän i Cortinaklubben:
Krister Fahlander, Lycksele, tel: 070-294 56 03.
Olof Gustafsson, Karlstad, tel: 070-536 89 30.
Bertil Hedlund, Alingsås, tel: 070-575 48 24.
Ulf Larsson, Fristad, tel: 070-591 45 23.
Fredrik Olsson, Gävle, tel: 073-553 91 91.
Ola Stensson, Dalby, tel: 076-635 39 74.