Vi ses väl på British Motormeet i Hjo!

Vi har nu haft fem sammankomster med Cortinaklubben under våren och nu närmar sig British Motormeet i Hjo första helgen i augusti.

Detta har ju de senaste åren varit årets absolut mest välbesökta träff för Cortinaklubben. Vi börjar som vanligt med en gemensam lunch på fredagen och sedan försöker vi fylla på med nån aktivitet på fredag eftermiddag.

Bilträffen i stadsparken äger ju rum på lördagen och man bör ju vara där tidigt, man anmäler sig till den genom att gå in på britishmotormeet.se  och följa anvisningarna där.

Hotell  Bellevue i Hjo har ett specialerbjudande om man anger bokningskod BMM 2024 där grillbuffé ingår fredag och lördag kväll. Man bokar genom att ringa 0503-12000 glöm inte att ange bokningskoden ovan. Det ett fåtal rum kvar så vänta inte med att boka.

För att jag ska kunna organisera lunchen på fredagen och vår parkering inne i Stadsparken behöver jag få en anmälan från er på detta. Ni kan skicka den e-post ordforande@cortinaklubben.se eller SMS 070-591 45 23 senast onsdagen 3/8.

Hoppas vi ses i Hjo!
Ulf Larsson
Ordförande Svenska Cortinaklubben